Strategie

“Wij, Stichting IPRC, zien, horen en begrijpen onszelf en een ander. Als leiders en rechtvaardige voorvechters inspireren wij fokkers om heldendaden te verrichten en creëren wij een wereld waarin fokkers weer in hun eigen kracht staan, als leider”

Doelstellingen:

Voor 31-01-2020 heeft Stichting IPRC minimaal 50 fokkers, eigenaren of organisaties beogen om kennis en informatie te delen die belangrijk zijn voor onze doelgroep.  Door lezingen inspireren wij om nieuwe mogelijkheden te zien en ruimte te ervaren voor nieuwe zienswijzen.

• De stem, zien, horen en begrijpen van de fokker in dierenwelzijn problematiek;
  • Persoonlijke groei;
  • Systeemopstelling en de communicatie;
  • Het bepalen van jouw unieke waarde als fokker.

Voor 31-03-2020 heeft Stichting IPRC 500 volgers geïnspireerd d.m.v. een Blog waarin ik, Joyce van Wissen, mijn wekelijkse ervaringen op spirituele groei deel. Van ‘fokker’ naar ‘leider over je eigen leven’.

Voor 31-06-2020 heeft Stichting IPRC minimaal 1000 fokkers geïnspireerd om weer in hun kracht te staan. Dit doen wij door lezingen en bijeenkomsten te organiseren.

Voor 31-06-2020 heeft Stichting IPRC minimaal 1000 rechtvaardige fokkers geïnspireerd om vanuit hun kracht, als leider, hun heldendaden te verrichten. Dit doen wij door lezingen en bijeenkomsten te organiseren.

Voor 31-12-2020 heeft Stichting IPRC minimaal 5000 rechtvaardige fokker, die vanuit hun kracht, als leider, hun heldendaden verrichten die anderen inspireert met hun leiderschap

Hoe gaan we dit bereiken?

Aan deze pagina wordt gewerkt. Sorry voor het ongemak.