Onze sponsoren

Het goede werk van Stichting IPRC wordt mogelijk gemaakt door onze samenwerkingspartners. Dankzij hun grote hondenhart, kunnen we fokkers, consumenten en honden in de hondenfokkerij helpen voor duurzaam fokbeleid, de gezondheid, het welzijn en het sociaal gedrag van honden in Nederland. Iedereen wil immers een gezonde en sociale hond. Daarin moet de verantwoordelijkheid genomen worden en voorlichting worden gegeven over verantwoord hondenbezit.

Rouda webdesign

Rouda helpt graag bij het mooie doel van stichting IPRC. Dit doen wij doormiddel van het maken en onderhouden van de website zodat de stichting ook online goed gevonden kan worden.

10 Kuub Zand

10 Kuub Zand levert graag haar bijdrage aan stichting IPRC. Het welzijn van honden is iets waar ze zich graag voor wil inzetten en ze is vereerd deze samenwerking te hebben. Samen hopen ze veel mensen te bereiken en hiermee het leven van deze prachtdieren te verbeteren!