Over ons

Stichting IPRC is een internationale representatie van fokkers, eigenaars en liefhebbers van een Pomsky. Een actieve organisatie die de gezondheid van de Pomsky voorop stelt.

Een team enthausiaste vrijwilligers met een hart voor dieren en mensen, en grote Pomsky-liefhebbers die zich in stichtingsverbandinzetten voor Pomsky fokker, eigenaren en liefhebbers. Het beste voor het ras, en het verbeteren van het ras..

Deze groep vrijwilligers hebben een bestuur gevormd, en zijn vrijwilligers die “faciliterende taken ” op zich nemen.

EVENEMENTEN

Natuurlijk houdt de stichting bezig met organiseren van diverse evenementen en wandelingen. Verspreid over het hele land worden gevarieerd met verschillende landschappelijke afwisselingen, zoals strand, bos, heide en heuvels.

Mocht u vragen hebben aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wij hopen, dat u een inzicht krijgt van wat STICHTING IPRC bijdraagt ​​in de fokkerij van de Pomsky

Team STICHTING IPRC

Algemene ledenvergadering - Team vrijwilligers